Hvem er Clipper Interall?

Om Clipper Interall

Vi er Clipper Interall. Vi importerer, printer og leverer salgsfremmende produkter. Vi er stærkt fokuseret på et bæredygtigt, certificeret kollektion og på at arbejde sammen med europæiske mærker. Vi deler viden og arbejder på at finde løsninger på spørgsmål relateret til reklamebranchen.

WoW Sustainable Collection
Vi overvejer nøje vores fodaftryk og den indflydelse, vi har på verden som virksomhed. For at reducere mængden af affald inden for vores branche fokuserer vi på at gøre vores sortiment mere bæredygtigt. Vi har forpligtet os til at reducere spild, genbruge affald, genanvende, upcycle og bruge naturlige materialer. Vi arbejder sammen med kendte og bæredygtige europæiske mærker og fokuserer på at gøre vores kollektion mere bæredygtig. Vores fuldt bæredygtige WoW-kollektion omfatter bæredygtige produkter. Vi udvider altid denne kollektion med nye produkter og nye mærker med en grøn historie.

Internationalt repræsenteret
Foruden vores hovedkontor i Helmond i Holland har vi salgskontorer i forskellige europæiske lande. Fra disse lande betjener vi mere end 20 europæiske markeder og lande uden for Europa. Det gør vi gennem køb, import, opbevaring, markedsføring, salg, tryk, pakning og levering af salgsfremmende produkter.

Alt under ét tag
Hos os finder du alt under ét tag. Det sikrer en mere effektiv kommunikation og en optimal service. Vi tager os af din ordre fra ankomst til afsendelse. Vi har vores eget distributionscenter, som er over 26.000 m2 stort, og vi trykker de fleste produkter i vores eget trykkeri, der er forsynet med mere end 100 moderne trykkemaskiner. Vi tilbyder fremragende lagerfaciliteter, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Regn med ekspertise
Vi har haft succes, siden vi blev grundlagt i 1945. Takket være vores mange års erfaring forstår vi dine udfordringer og målsætninger. Vi er ærlige og gennemsigtige og stræber efter voksende salgstal sammen med dig, som en af vores værdsatte partnere. Vi reagerer straks på nye tendenser i branchen og kan rådgive og støtte dig i forbindelse med dine marketingaktiviteter.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os gerne. Vi hjælper gerne.

Telefon

32 72 00 50 Alle hverdage fra 08.30 - 16.00

LogoTool